Klubbdugnad - Enjoy Bonusguiden

Styret i Vang Håndball har besluttet at klubben skal prøve å skaffe seg flere inntekter. Vi har gjort mange forsøk på flere sponsorer (vi har minst 2 fine plasser på drakta :-). Det er ikke enkelt i et allerede tøft marked, så Enjoy-kort ser vi på en måte å øke inntektene uten alt for mye innsats fra medlemmene.

Enjoy Bonusguiden er et bonuskort hvor man får rabatt på et stor utvalg av butikker i Mjøsregionen. Det finnes oversikter både på websiden: www.enjoyguiden.no/rabatter og man kan laste ned Enjoy-app'n. De som kjøper et slikt kort kan på et par kjøp ha spart inn det kortet koster. I tillegg er dette en stor økonomisk gevinst for klubben. Hvis alle våre 170 medlemmer selger 2 kort, så får klubben minst en inntekt på 50.000,-. Så dette mener Styret bør være overkommelig for alle. Det blir et prøveår i sesongen 2019/20, da kortet gjelder fra 01. mai 2019 - 30.april 2020. Kortet koster kr. 275,- kroner, og frist for salget er ut mai måned 2019 (mulig med litt forlengelse). Kortet kan egentlig selges hele året, men jo tidligere i sesongen man får solgt jo bedre tid har kjøper på å få benyttet seg av alle rabatt-ordninger. Så jo før, jo bedre.
PS: om noen får kort, men ikke skal selge så MÅ dette sendes tilbake til oss FØR 30. mai 2019. (Gjelder også usolgte kort av andre grunner)

Klubben har ikke hatt en felles klubbdugnad siden man besluttet å legge ned Birkebeiner-dugnaden (om vi ser bort i fra julelotteriet, men det kan vi kanskje ikke :-) 
Begge disse 2 dugnadene ser vi kan gi veldig fine inntekter, og da kan vi også opprettholde tilbudene våre både sportslig og sosialt uten for mye økning på avgifter ellers. Vi håper at dette kan mottas positivt. Det vil bli sendt ut 2 kort pr. spiller, samlet pr lag basert på spillelisten pr. idag. Det blir sendt ut til lagledere og vi vet at flere nå går i "håndballdvale", men håper allikevel det kan være mulig å få sendt ut kortene. Det vil komme mer informasjon om hvordan man skal betale, men vi tenker oss at det vil foregå på Vipps. Man må ikke betale inn før man evt. har solgt sine kort, men hvis man betaler vet utgang av mai så er man ferdig og kan selge kortet når man sjøl vil. Det blir det en opptelling underveis og en oversikt som vil vise hvem som har fått kort og evt. status på innbetalinger. Så sendes det evt. ut faktura på de som ikke har betalt via Vipps (Vi får ta det litt etterhvert, ikke alt er helt spikret). I utgangspunktet ser vi for oss at lagledelsen er ferdig med dette når de har fått delt ut kortene. Da tar vi i Styret kontroll på resten.
PS: Det viktigste nå er å få ut kortene til medlemmene så raskt som mulig. Kortene vil kunne komme i løpet av uke 18 (rett etter påske). 
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift