Regionssluttspill for J12 år - og Vang Håndballs egne jenter gikk helt til topps!

Helgen 6. og 7. april ble det avholdt regionssluttspill på Hedmarktoppen. Våre egne J12 år gikk hele vegen og ble regionsmestere. Vi gratulerer så mye og dette toppet en helt fenomenal sesong for jentene.

Vang håndball J2006 består av 17 treningsvillige og dedikerte jenter. Alle på laget er like viktige, og lagets slagord er "Best for laget". God bredde i laget, hundre prosent innsats og godt samspill har gitt mange fine resultater denne sesongen. Aller viktigst er håndballgleden jentene viser på banen!

Jenter 2006 har deltatt med to lag i serien. Jentene har rullert på å spille på begge lagene, og de har kjørt mest mulig lik spilletid i alle kamper. Lagene endte som nummer 1 og 2 i sin pulje, og Vang 3 ble seriemestere etter å ha gått ubeseiret gjennom serien. Det andre laget ble nummer to etter kun å ha tapt internoppgjørene mot Vang 3.

Etter jul har jentene i tillegg spilt i J14B. Der ble det 7 seiere og 2 tap på 9 kamper. Laget har deltatt på Starumcup og Petter Wessel Cup. Det ble seier på Starum, og en uoffisiell 3.plass i PW etter å ha kommet til semifinalen der.

I helga ble jentene Regionsmestere etter å ha gått ubeseiret gjennom sluttspillet. Alle 17 var med i sluttspillet, og alle bidro til at vi gikk helt til topps. En fantastisk flott avslutning på en fenomenal sesong, så gratulerer til alle jentene, lagledere og foreldre/foresatte.

Heia Vang!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift