Verdensstjerne på Vang Håndball-besøk!

Jenter 12 har hatt tidenes håndballkveld. Først var vi tilskuere på treninga til Storhamar Håndball Elite. Etterpå ble selveste Heide Løke med til Hedmarkshallen. Der holdt hun en inspirerende treningsøkt med fokus på tempo. Til slutt ble det pizza og brus sammen med verdens beste strekspiller. Hun delte ivrig av sine erfaringer, og svarte på spørsmål fra jentene.

Torsdag ble en skikkelig drømmekveld for 18 ivrige Vang-jenter. Vi ble invitert på treninga til Storhamar Håndball Elite, og der fikk vi se hvordan de terpet på tempo og trøkk i både forsvar og angrep. Arne Senstad spurte spøkefult om noen av jentene snart var 16 år fordi han hadde litt tynn stall til serieåpninga. Det er nok litt tidlig for våre håpefulle, men det er lov å drømme om å entre parketten i Boligpartner Arena om noen år.

Etter treninga ble verdens tøffeste strekspiller med til vår hjemmebane i Hedmarkshallen. Heidi Løke trente jentene en times tid, og det var gøy å se hvordan de slukte til seg tips fra landslagsspilleren. Hun fortalte at det er høyt tempo som gjelder, og kjørte øvelser med fart og høy intensitet. Skikkelig artig!

Vi koste oss med pizza etter treninga, og Løke tok seg god tid sammen med jentene. Hun svarte på spørsmål, og ga oss mange gode tips. Det siste hun sa før hun dro var at vi måtte øve mye på å bruke strekspillerne på laget. Den utfordringen tar vi med oss inn i sesongen.

Helt til slutt ble Heidi Løke med en av jentene på laget hjem. Oda Linea Enger har vært Minihåndballjente på landslaget dette året, og hun har hatt Løke som mentor. På rommet til Oda Line er den ene veggen tapesert med et stort bilde av Løke, og denne veggen ble fullkommen med autograf fra verdensstjerna.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift