J16 startet sesongen i Viborg og Generation Handball

Også i år tok Vangs jenter født 2002/2003 turen til Viborg for kombinert treningsleir og turnering.

For andre året på rad reiste jentene til Viborg for å delta på Generation Handball. Vi reiste ned lørdag for å få 3 dager med treningsleir i forkant av turneringen. Jentene ledet av trener Lene O Lie og reiseleder/waterboy Christian Lie gjennomførte 4 halløkter og 1 basisøkt før tureringen startet tirsdag morgen. Dette er et utrolig flott og kompakt arrangement. 10 utebaner, 5 innebaner, 2 beachbaner, bespisning, overnatting ++ samlet innen 600 meter. 

Etter å ha fått inn 9 nye spillere fra Veldre siste sesong var det veldig bra at 17 av 20 jenter kunne være med på tur. En uke sammen knytter bånd som varer. 

Strålende sommervær la en perfekt ramme for uken hvor både det sportslige og sosiale står i fokus. 

Sportslig sett er Generation Handball en bra arena hvor lag fra Kina, Tyskland, Island, Færøyene, Frankrike osv deltar. Til og med gutter fra Brasil fikk vi høre mye om ;-)

Jentene leveret en bra uke på banen og står veldig solid i forsvar og fortsetter å utvikle spillet fremover,

Etter innledende runder hvor vi ble nummer 3 av 5 lag kom vi inn i mellomspillet i gruppe B. Der vant jentene gruppa klart og var videre til semifinale. Der sto det uavgjort etter fulltid. Da gikk kampen til 5 minutter tillegg. Fortsatt uavgjort. Da var det duket for straffer. Fem til hvert lag. Da var det stopp for vårt videre spill i turneringen da det ble 4-5. Tøff realitet, men god læring.

En flott uke var over og vi ser tilbake på turen med gode minner :-)

 


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift