Innkalling til årsmøte - mandag 11. mars 2019, kl. 19.30!

Sted: Hedmarktoppen, Klubbrommet! Klikk og se sakslisten. Møtet er åpent for alle medlemmer (og foresatte), samt lagledere og styremedlemmer.

Vang Håndball - Styret og organisering

Etter en del henvendelser rundt hvem som er hvem i Styret, har vi laget et organisasjonskart for å vise struktur og hvem vi er.

Dugnad med mening!

J9 trosset været og troppet opp til søppelplukking ved Heggvin avfallsplass nå i helgen! Det var fantastisk oppmøte av både håndballjenter, foreldre og søsken. I løpet av den tiden vi holdt på ble nok mange søkkvåte, men humøret var på topp og skatter som sykler, bilradioer og campingstoler dukket opp ute i skogen! Vi avsluttet med hjemmebakte boller som dugnadsleder Una hadde bakt, det smakte godt etter en vel gjennomført dugnad! Det finnes ikke dårlig vær for J9!

Vang Håndball på Starum Cup!

Så startet vi sesongen virkelig for fullt i Vang Håndball. Det ble en aktiv håndballhelg på Toten. Vang Håndball har hatt 3 lag i aktivitet på Starum Cup og det ble positivt både sportslig og sosialt :-) Come on, Let the drummer-boy lead us on!!!

Verdensstjerne på Vang Håndball-besøk!

Jenter 12 har hatt tidenes håndballkveld. Først var vi tilskuere på treninga til Storhamar Håndball Elite. Etterpå ble selveste Heide Løke med til Hedmarkshallen. Der holdt hun en inspirerende treningsøkt med fokus på tempo. Til slutt ble det pizza og brus sammen med verdens beste strekspiller. Hun delte ivrig av sine erfaringer, og svarte på spørsmål fra jentene.

Håndballsesongen 2018/2019 - oppstart!

Vang Håndball håper alle har hatt en flott sommer etter tidenes sommervær. Nå nærmer det seg skolestart og da er vi også klare med håndballsesongen. Det er de eldste lagene som starter (allerede startet noen), og så kommer de yngre på etterhvert. Vi legger ut treningstider så raskt de er godkjent av alle. Velkommen til ny flott håndballsesong i Vang Håndball.

Vangspiller på nasjonal talentsamling

Sofie Olsen Lie på J16 har deltatt på nasjonal talentsamling i Skien.

J16 startet sesongen i Viborg og Generation Handball

Også i år tok Vangs jenter født 2002/2003 turen til Viborg for kombinert treningsleir og turnering.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift