Julelotteriet 2019 - vi ønsker oss flere premier!!!

Til alle medlemmer, foresatte og andre venner av klubben vår: Julelotteriet vårt er en årlig klubbdugnad som genererer oss sårt tiltrengte midler. Vi har svært få andre dugnader (om vi ser bort fra hjemme-arrangementene), så derfor håper vi alle kan se seg om etter mulige premier til vårt lotteri. Ingenting for lite, ingenting for stort?... Takk også til alle som allerede har bidratt. Premier kan leveres på klubbrommet, skriv dere på en liste som ligger der (Ta gjerne en prat med Tore Bjørnli, materialforvalter som kan hjelpe dere). På forhånd... Tusen Takk! :-)

Rutinebeskrivelser ved hjemmearrangementer - oppdatert info!

Vang Håndball blir kontantfri!

VANG HÅNDBALL blir nå KONTANTFRI. Det vil si at vi ikke tar imot kontanter lenger, det er kun VIPPS og BANKKORT som gjelder framover, gjelder både i inngang og i kiosken.

Isbjørnkøppen 2019 avholdt i Hedmarkshallen!

Mye håndballglede i Hedmarkshallen i dag, søndag 20. oktober. Isbjørnkøpp med 21 lag fra 8 klubber og 42 kamper. God stemning og herlig innsats av alle. Flott innsats av alle dugnadsvaktene også, så godt gjennomført!

Vedr. handledager på Freske Fraspark (uke - og klubbkolleksjon!

Det har vært litt uklart rundt det som er klubbkolleksjonen vår. Dette har vi nå i dag avklart med Freske Fraspark, så hvis det er uklart så bare spør i butikken da de vet hva som er korrekt. I hovedsak så er det dette som er gjeldende (Les mer):

Med Hjerte for Vang Håndball - Hjertestarter på plass i hallen!

Da er endelig Hjertestarteren fra Blostrupmoen på plass i Hedmarkshallen. Spleisen vår tidligere nå i høst, ga oss et veldig godt bidrag til å gå til anskaffelse av utstyret. Dette gir en trygghet for Vang Håndball, og alle andre klubber/organisasjoner/elever som måtte tilbringe tid i Hedmarkshallen. Utstyret er godt merket og nå skal det gjennomgås en opplæring av inntil 20 personer. Vi takker alle som har vært med å bidratt via vår Spleis.

Velkommen til Åpen Dag - Hedmarktoppen, onsdag 18. september 17.30-18.30!!

Som vanlig hver høst inviterer Vang Håndball til Åpen Dag for alle som har lyst til å se/prøve seg på håndball-banen. Det vil være både trenere og spillere fra flere av våre lag tilstede, for å skape en god stemning og kunne gi veiledning/informasjon til både små og store (foreldre) :-). Kiosken vil være åpen, så velkommen skal dere være!

Ha en riktig god sommer, og husk ENJOY kortet til shopping !

Vang Håndball vil ønske alle medlemmer en riktig God Sommer :-). Det har vært en lang sesong for de som har holdt det gående helt til nå. Om kun 1 mnd så er vi igang igjen med neste :-) Minner også om ENJOY-kortet som mange nå har. MASSE penger å spare om man husker å benytte seg av dette.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift