Vedr. handledager på Freske Fraspark (uke - og klubbkolleksjon!

Det har vært litt uklart rundt det som er klubbkolleksjonen vår. Dette har vi nå i dag avklart med Freske Fraspark, så hvis det er uklart så bare spør i butikken da de vet hva som er korrekt. I hovedsak så er det dette som er gjeldende (Les mer):

Med Hjerte for Vang Håndball - Hjertestarter på plass i hallen!

Da er endelig Hjertestarteren fra Blostrupmoen på plass i Hedmarkshallen. Spleisen vår tidligere nå i høst, ga oss et veldig godt bidrag til å gå til anskaffelse av utstyret. Dette gir en trygghet for Vang Håndball, og alle andre klubber/organisasjoner/elever som måtte tilbringe tid i Hedmarkshallen. Utstyret er godt merket og nå skal det gjennomgås en opplæring av inntil 20 personer. Vi takker alle som har vært med å bidratt via vår Spleis.

Velkommen til Åpen Dag - Hedmarktoppen, onsdag 18. september 17.30-18.30!!

Som vanlig hver høst inviterer Vang Håndball til Åpen Dag for alle som har lyst til å se/prøve seg på håndball-banen. Det vil være både trenere og spillere fra flere av våre lag tilstede, for å skape en god stemning og kunne gi veiledning/informasjon til både små og store (foreldre) :-). Kiosken vil være åpen, så velkommen skal dere være!

Ha en riktig god sommer, og husk ENJOY kortet til shopping !

Vang Håndball vil ønske alle medlemmer en riktig God Sommer :-). Det har vært en lang sesong for de som har holdt det gående helt til nå. Om kun 1 mnd så er vi igang igjen med neste :-) Minner også om ENJOY-kortet som mange nå har. MASSE penger å spare om man husker å benytte seg av dette.

Innbetaling Enjoy-guider, og evt. usolgte bøker!

Vi nærmer oss fristen for innbetaling av Enjoy-guider. Mange har vært flinke og både solgt og vippset inn betalingen. Men, mye er fortsatt utestående. FRIST innbetaling: onsdag 19. juni.

Regionssluttspill for J12 år - og Vang Håndballs egne jenter gikk helt til topps!

Helgen 6. og 7. april ble det avholdt regionssluttspill på Hedmarktoppen. Våre egne J12 år gikk hele vegen og ble regionsmestere. Vi gratulerer så mye og dette toppet en helt fenomenal sesong for jentene.

Kiwi Ridabu fortsetter samarbeidet med Vang Håndball!

Kiwi Ridabu fortsetter som samarbeidspartner for Vang Håndball også i 2019. Klubben er veldig godt fornøyd med å få med "regionens hyggeligste" kjøpmann og nærbutikk på laget videre.

Sparebank1 Østlandet fornyer samarbeidsavtalen med Vang Håndball!

Sparebanken Østlandet og Vang Håndball har inngått ny samarbeidsavtale for 2019/2020 sesongen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift