Nyhetsarkiv
13.11.2019 Julelotteriet 2019 - vi ønsker oss flere premier!!!
Til alle medlemmer, foresatte og andre venner av klubben vår: Julelotteriet vårt er en årlig klubbdugnad som genererer oss sårt tiltrengte midler. Vi har svært få andre dugnader (om vi ser bort fra hjemme-arrangementene), så derfor håper vi alle kan se seg om etter mulige premier til vårt lotteri. Ingenting for lite, ingenting for stort?... Takk også til alle som allerede har bidratt. Premier kan leveres på klubbrommet, skriv dere på en liste som ligger der (Ta gjerne en prat med Tore Bjørnli, materialforvalter som kan hjelpe dere). På forhånd... Tusen Takk! :-)
Roger Emilsen
05.11.2019 Rutinebeskrivelser ved hjemmearrangementer - oppdatert info!
Roger Emilsen
25.10.2019 Vang Håndball blir kontantfri!
VANG HÅNDBALL blir nå KONTANTFRI. Det vil si at vi ikke tar imot kontanter lenger, det er kun VIPPS og BANKKORT som gjelder framover, gjelder både i inngang og i kiosken.
Roger Emilsen
20.10.2019 Isbjørnkøppen 2019 avholdt i Hedmarkshallen!
Mye håndballglede i Hedmarkshallen i dag, søndag 20. oktober. Isbjørnkøpp med 21 lag fra 8 klubber og 42 kamper. God stemning og herlig innsats av alle. Flott innsats av alle dugnadsvaktene også, så godt gjennomført!
Roger Emilsen
05.10.2019 Vedr. handledager på Freske Fraspark (uke - og klubbkolleksjon!
Det har vært litt uklart rundt det som er klubbkolleksjonen vår. Dette har vi nå i dag avklart med Freske Fraspark, så hvis det er uklart så bare spør i butikken da de vet hva som er korrekt. I hovedsak så er det dette som er gjeldende (Les mer):
Roger Emilsen
03.10.2019 Med Hjerte for Vang Håndball - Hjertestarter på plass i hallen!
Da er endelig Hjertestarteren fra Blostrupmoen på plass i Hedmarkshallen. Spleisen vår tidligere nå i høst, ga oss et veldig godt bidrag til å gå til anskaffelse av utstyret. Dette gir en trygghet for Vang Håndball, og alle andre klubber/organisasjoner/elever som måtte tilbringe tid i Hedmarkshallen. Utstyret er godt merket og nå skal det gjennomgås en opplæring av inntil 20 personer. Vi takker alle som har vært med å bidratt via vår Spleis.
Roger Emilsen
17.09.2019 Velkommen til Åpen Dag - Hedmarktoppen, onsdag 18. september 17.30-18.30!!
Som vanlig hver høst inviterer Vang Håndball til Åpen Dag for alle som har lyst til å se/prøve seg på håndball-banen. Det vil være både trenere og spillere fra flere av våre lag tilstede, for å skape en god stemning og kunne gi veiledning/informasjon til både små og store (foreldre) :-). Kiosken vil være åpen, så velkommen skal dere være!
Roger Emilsen
01.07.2019 Ha en riktig god sommer, og husk ENJOY kortet til shopping !
Vang Håndball vil ønske alle medlemmer en riktig God Sommer :-). Det har vært en lang sesong for de som har holdt det gående helt til nå. Om kun 1 mnd så er vi igang igjen med neste :-) Minner også om ENJOY-kortet som mange nå har. MASSE penger å spare om man husker å benytte seg av dette.
Roger Emilsen
16.06.2019 Innbetaling Enjoy-guider, og evt. usolgte bøker!
Vi nærmer oss fristen for innbetaling av Enjoy-guider. Mange har vært flinke og både solgt og vippset inn betalingen. Men, mye er fortsatt utestående. FRIST innbetaling: onsdag 19. juni.
Roger Emilsen
02.05.2019 Støtt Vang Håndball - kjøp Enjoy-guide og få masse rabatt på dine kjøp!
Enjoy-guiden har 210 brukersteder (dvs. butikker, restauranter og aktiviteter) som man kan få mye rabatt hos. Etter ca. 2-3 kjøp så har du spart inn igjen det guiden koster, samt at du har støttet Vang Håndball. Våre medlemmer er i full gang med salget i disse dager.
Roger Emilsen
11.04.2019 Klubbdugnad - Enjoy Bonusguiden
Styret i Vang Håndball har besluttet at klubben skal prøve å skaffe seg flere inntekter. Vi har gjort mange forsøk på flere sponsorer (vi har minst 2 fine plasser på drakta :-). Det er ikke enkelt i et allerede tøft marked, så Enjoy-kort ser vi på en måte å øke inntektene uten alt for mye innsats fra medlemmene.
Roger Emilsen
10.04.2019 Regionssluttspill for J12 år - og Vang Håndballs egne jenter gikk helt til topps!
Helgen 6. og 7. april ble det avholdt regionssluttspill på Hedmarktoppen. Våre egne J12 år gikk hele vegen og ble regionsmestere. Vi gratulerer så mye og dette toppet en helt fenomenal sesong for jentene.
Roger Emilsen
08.04.2019 Kiwi Ridabu fortsetter samarbeidet med Vang Håndball!
Kiwi Ridabu fortsetter som samarbeidspartner for Vang Håndball også i 2019. Klubben er veldig godt fornøyd med å få med "regionens hyggeligste" kjøpmann og nærbutikk på laget videre.
Roger Emilsen
08.04.2019 Sparebank1 Østlandet fornyer samarbeidsavtalen med Vang Håndball!
Sparebanken Østlandet og Vang Håndball har inngått ny samarbeidsavtale for 2019/2020 sesongen.
Roger Emilsen
28.02.2019 Innkalling til årsmøte - mandag 11. mars 2019, kl. 19.30!
Sted: Hedmarktoppen, Klubbrommet! Klikk og se sakslisten. Møtet er åpent for alle medlemmer (og foresatte), samt lagledere og styremedlemmer.
Roger Emilsen
26.02.2019 Årsmøte nærmer seg - saksfrist 06.03.2019
Årsmøtet i Vang Håndball nærmer seg, og hvis noen av våre medlemmer har noen saker de ønsker at skal tas opp og behandles der så må dette være Vang Håndball i hende senest onsdag 6. mars 2019. Sendes til Post@vanghl.no.
Roger Emilsen
21.12.2018 God Jul og Godt Nyttår!
Vi ønsker med dette en riktig God Jul og et Godt Nyttår til alle våre medlemmer/foresatte, trenere/lagledere, venner/bekjente og samarbeidspartnere på alle nivåer. Det er nå tid for å kunne roe seg litt ned og kose seg sammen med sine nærmeste. Så starter vi opp igjen i 2019 med en ny giv og energi. Mvh. Styret i Vang Håndball. #kiwi #kiwiridabu #sparebank1østlandet #eidsiva #laperla #hamarmedia #freskefraspark
Roger Emilsen
18.12.2018 Premieoversikt og vinnere av julelotteriet 2018!
Her er oversikt over årets julelotteri-premier. Det blir fortløpende lagt ut nye premier når de ankommer, helt fram mot trekningsdagen den 18. desember 2018. Det blir også oppdatert med vinnernes navn, når trekning er utført.
Roger Emilsen
13.12.2018 Vang Håndball - Styret og organisering
Etter en del henvendelser rundt hvem som er hvem i Styret, har vi laget et organisasjonskart for å vise struktur og hvem vi er.
Roger Emilsen
22.11.2018 Juleavslutning 2018!
Vang Håndball inviterer alle sine medlemmer og foresatte til en tradisjonell og hyggelig sammenkomst i julestria. Ta med hele familien til Hedmarktoppen, for en pust i bakken sammen med hele håndballfamilien vår. Det blir servert både varm/kald drikke, og noe å spise (liker du pølser så dropp gjerne middagen denne dagen :-) Det blir også kunngjøring av vinnere i julelotteriet 2018. Håper vi sees!
Roger Emilsen
11.11.2018 J09-1 Dugnad med mening!
J9 trosset været og troppet opp til søppelplukking ved Heggvin avfallsplass nå i helgen! Det var fantastisk oppmøte av både håndballjenter, foreldre og søsken. I løpet av den tiden vi holdt på ble nok mange søkkvåte, men humøret var på topp og skatter som sykler, bilradioer og campingstoler dukket opp ute i skogen! Vi avsluttet med hjemmebakte boller som dugnadsleder Una hadde bakt, det smakte godt etter en vel gjennomført dugnad! Det finnes ikke dårlig vær for J9!
Roger Emilsen
05.11.2018 Julelotteriet 2018 - vi trenger DIN hjelp med å skaffe premier!
Vi skal avholde julelotteri i år også, og trenger i den forbindelse DIN hjelp til å skaffe premier. Ingenting for lite/ingenting for stort :-). Vi har tidligere hatt premier fra et par sokker/kaffekopper og opp til en helt ny sykkel. Så bare å forhøre seg rundt omkring. Premier kan leveres på Hedmarktoppen, eller til en av oss i Styret. På klubbrommet blir det lagt ut en liste og vi ønsker at dere skriver hvilken premie dere leverer, og hvem dere er. Lykke til i jakten på en premie :-), og på forhånd en stor takk til dere som bidrar!
Roger Emilsen
03.09.2018 Vang Håndball på Starum Cup!
Så startet vi sesongen virkelig for fullt i Vang Håndball. Det ble en aktiv håndballhelg på Toten. Vang Håndball har hatt 3 lag i aktivitet på Starum Cup og det ble positivt både sportslig og sosialt :-) Come on, Let the drummer-boy lead us on!!!
Roger Emilsen
31.08.2018 Verdensstjerne på Vang Håndball-besøk!
Jenter 12 har hatt tidenes håndballkveld. Først var vi tilskuere på treninga til Storhamar Håndball Elite. Etterpå ble selveste Heide Løke med til Hedmarkshallen. Der holdt hun en inspirerende treningsøkt med fokus på tempo. Til slutt ble det pizza og brus sammen med verdens beste strekspiller. Hun delte ivrig av sine erfaringer, og svarte på spørsmål fra jentene.
Christian Lie
14.08.2018 Vangspiller på nasjonal talentsamling
Sofie Olsen Lie på J16 har deltatt på nasjonal talentsamling i Skien.
Christian Lie
14.08.2018 J16 startet sesongen i Viborg og Generation Handball
Også i år tok Vangs jenter født 2002/2003 turen til Viborg for kombinert treningsleir og turnering.
Christian Lie
14.08.2018 Håndballsesongen 2018/2019 - oppstart!
Vang Håndball håper alle har hatt en flott sommer etter tidenes sommervær. Nå nærmer det seg skolestart og da er vi også klare med håndballsesongen. Det er de eldste lagene som starter (allerede startet noen), og så kommer de yngre på etterhvert. Vi legger ut treningstider så raskt de er godkjent av alle. Velkommen til ny flott håndballsesong i Vang Håndball.
Roger Emilsen
19.02.2018 Kveldsmat? - har dere husket å betale vårterminen? Bruk Vipps-appen.
Kveldsmat kan betales via Vipps, både engangs- og kontingent for en termin (en høst og en vår). Det er enklest å betale termin-kontingenten, og det er nok også billigst om man er med omtrent hver uke. Bruk Vipps-nr: 20809, og velg vare "Kveldsmat vår...." - og riktig alderstrinn.
Roger Emilsen
19.02.2018 Mottatt papirfaktura? - det er blitt oppgitt feil forfallsdato på papirversjonen...
Det er dessverre blitt feil forfallsdato på papirversjonen av vårterminen 2017-18. Vi har 15 dagers forfallsdato på førstegangsutsendelsene, så forfall skulle vært 05.03.2018. Dere det gjelder får ta egne hensyn til dette.
Roger Emilsen
08.02.2018 Nå kommer faktura for Del 2 - Vårsesongen... NB: En god del utestående fra tidligere!!!
Nå kommer del 2 av treningskontingenten. Håper alle følger med at man får dette på (MERK): epost. Det er fort gjort at det er registrert feil epost, og vi mistenker at det for noen er slik. Det er fordi vi fortsatt har noen ubetalte fakturaer både fra høstterminen, men også fra forrige sesong. Trenere følger opp dette, men det vil også bli sendt ut papirfaktura til disse nå. Dersom du ikke får faktura, så hør med lagledelse/trener som kan ta kontakt med økonomi. Eller så kan dere bruker epost: faktura@vanghl.no for å ta direkte kontakt med oss.
Roger Emilsen
06.12.2017 Innlevering av julelotteribøker - torsdag 7. desember er siste frist!
Alle bøker skal leveres til laglederne senest torsdag 7. desember. Hvis dere ikke får til/rekker, så ta kontakt med lagleder så dere får avtalt levering så raskt som mulig.
Roger Emilsen
15.11.2017 Premieliste - julelotteriet 2017!
Her finner dere premielisten for vårt julelotteri 2017! Den blir fortløpende oppdatert etterhvert som vi får inn gaver/premier.
Roger Emilsen
14.11.2017 Minner om premier til julelotteriet, og innleveringstidspunkt for loddbøker (Uke 49)!
Vi trenger flere premier til vårt julelotteri. Noe er kommet inn, men vi trenger ikke stoppe der. Håper alle som har mulighet enten via jobb eller bekjente, om å undersøke mulighetene for sponsing/gave. Innlevering av bøker har vi satt som siste frist til Torsdag 7. desember (uke 49). Da må vi ha fått inn alt. Vi ønsker lykke til med salget når bøkene er blitt utlevert fra lagledere.
Roger Emilsen
07.11.2017 Faktura for 1. termin kontingent 2017/18 er på vei ut!
Vi ber om at dere følger instruksen som følger med vedr. betaling, slik at vi ikke opplever å purre på ting som egentlig er betalt. Det gjør alt så mye enklere :-) Det er noen av dere som har avtaler om Vipps Faktura, og det ligger innebygget i systemet. Så vi ser at noen har fått dette nå via Vipps, ellers er utsendelsen normalt pr. epost. Så sjekk epost!
Roger Emilsen
06.11.2017 Vi trenger Premier til julelotteriet 2017!
Vang Håndball skal ha sitt vanlige julelotteri i år også. Det blir delt ut bøker til spillere nå snart. Målet er at alle skal ha mottatt bøker i løpet av uke 46. I denne forbindelse trenger vi også masse premier....
Roger Emilsen
24.10.2017 Årets første "hele" håndballhelg er forbi, med mange flotte øyeblikk!
Vi kan godt si at nå er håndballsesongen virkelig igang, og det er gledelig at vi har hatt mange flotte håndball-moments i helgen.
Roger Emilsen
19.10.2017 Vi fortsetter med "Kveldsmat for en 10'r" denne sesongen også!
Det er denne uken startet opp med kveldsmat etter trening igjen. Det er lagene sjøl som må tilrettelegge for dette, ved at foresatte møter opp og tilbereder kveldsmat. Hva og hvordan er opp til dere innenfor hvert lag...
Roger Emilsen
17.10.2017 Hjemmekamper uke 42
Det spilles kamper på toppen lørdag 21 oktober. Møt opp å støtt lag og klubb. I tillegg til dette har vi J8 og J9 i aksjon på Isbjørncuppen i Brumunddal. Lykke til alle sammen. Klikk mer og se kampoppsett.
Christian Lie
21.09.2017 Treningstider er lagt ut, og nå er det også oppdatert for lekeparti/J-7 år/G-7 år.
Vi har nå gjennomført Åpen dag, og har da fått satt opp lekeparti og J-7 år/G-7 år med treningstider.
Roger Emilsen
05.09.2017 Åpen dag på Hedmarktoppen - torsdag 21. september 17.30 - 18.30.
Vang Håndball inviterer også i år til "åpen dag" i Hedmarkshallen, Hedmarktoppen. Vi håper at det er mange interesserte barn (jenter og gutter), ungdom og foreldre som har lyst til å stikke innom oss for å både se og prøve seg litt med håndballen. Vi har som mål at vi også i år skal ha et lekeparti for de yngste (5-6 år). Vår målgruppe for denne kvelden er spillere som går fra 1. til 4. klasse, men er man litt yngre eller litt eldre er man allikevel velkommen for å prøve og ta en prat med oss. Vi serverer kaffe/te til foreldre/foresatte. Vi oppfordrer spesielt gutter til å komme, da vi ønsker å etablere guttelag på yngre nivå. Velkommen til Vang Håndball. (PS: last gjerne ned vår informasjonsbrosjyre)
Roger Emilsen
05.09.2017 Velkommen til håndballsesongen 2017/18
Da er sommeren over og vi har vært godt i gang med de eldste lagene våre et par uker allerede. Treningstider er nå oppdatert og lagt ut og vi ønsker alle medlemmer (gamle som nye) velkommen tilbake til en ny flott håndballsesong. HEIA VANG!
Roger Emilsen
20.05.2017 Vang Håndball takker for årets flotte sesong og ønsker god sommer!
Det har vært veldig morsomt å følge Vang Håndball's lag og medlemmer gjennom denne vinteren. Det har vært en sesong med masse lag og aktiviter i seriespill på alle plan og nivåer. Alt fra Isbjørnkøpp og Isbjørnsserie og opp til nasjonalt mesterskap i Bringserien for G16. Det har også vært topp å se at så mange av våre lag nå har avsluttet sesongen med å reise ut på cup/turneringer de siste helgene/ukene. Vi ønsker alle lag lykke til framover, og en riktig god sommer når den tid kommer.
Roger Emilsen
06.04.2017 Learn Handball m/ Bjarte Myrhol
Vang Håndball har meldt seg på Bjarte Myrhol's prosjekt, Learn Handball. Det er kort fortalt et verktøy for håndballklubber og lag på alle nivåer til å gjennomføre gode og utviklende treninger. Les mer
Roger Emilsen
01.03.2017 Vang Håndball trenger DEG!
Styret i Vang Håndball er nå inne i et lite "generasjonsskifte", om vi kan kalle det slikt. For at den flotte klubben vår både skal bestå og drives videre og framover mot nye mål så trenger vi derfor nye folk inn.
Roger Emilsen
23.02.2017 Innkalling til årsmøte - Vang Håndball
Vang Håndball inviterer til årsmøtet for året 2016. Det vil bli avholdt torsdag 23. mars 2017 kl. 19.00 på Klubbrommet, Hedmarkshallen. Gå videre og se innkalling og saksliste.
Roger Emilsen
12.02.2017 Vang Håndball's G16 imponerte under Bringsserie-arrangementet i Molde denne helgen!
Det var langtur for de eldste gutta i Vang Håndball denne helgen. Lang busstur gjennom Romsdalen og til Molde gjorde nok susen, for energien det må ha gitt ser ut til å ha vært helt fantastisk.
Roger Emilsen
23.01.2017 Vel overstått Bringserie-arrangement!
I helgen arrangerte Vang Håndball's G16 første runde i årets Bringserie. Det var en lang og fartsfylt søndag, men arrangementet gikk på skinner og føles som en suksess både i forberedelser, gjennomføring og ikke minst sportslig sett. Det var også mange publikummere som trakk til Hedmarktoppen for å følge guttene.
Roger Emilsen
12.01.2017 Velkommen til Bringserie-arrangement på Hedmarktoppen søndag 22. januar!
Roger Emilsen
04.01.2017 Idrettsfest på Stortorget i Hamar, lørdag 7. januar kl. 12 - 16!
I forbindelse med idrettsgallaen i Hamar, så har Hamar kommune lagt opp til stor idrettsfest på Stortorget. Det blir sommer- og vinteraktiviteter der hele dagen. Se programmet her.
Roger Emilsen
04.01.2017 Bringserie-arrangement på Hedmarktoppen søndag 22. januar!
Vang Håndball's G16 lag har kvalifisert seg til årets Bringserie. Klubben gratulerer og ønsker gutta riktig lykke til. I den forbindelse har Vang Håndball også fått et av arrangementene hjemme på Hedmarktoppen, søndag 22. januar. Bringserien er en nasjonal serie, og det er 4 innledende runder og så nasjonalt sluttspill som siste og avgjørende runde.
Roger Emilsen
16.12.2016 Koselig juleavslutning for Vang Håndball!
Torsdag 15. desember hadde vi vår tradisjonelle juleavslutning på Hedmarktoppen. Alle medlemmer og foresatte blir hvert år invitert og det serveres pølser, brus, gløgg/kaffe og pepperkaker.
Roger Emilsen
13.12.2016 Har du ikke levert loddboka for julelotteriet?, da har du dårlig tid!!!
Frist for innlevering av loddbøker var fredag 9. desember. Et par lag har vært unntaket (bla. J10). De som IKKE har levert bøkene sine MÅ levere disse senest onsdag 14. desember, og FØR KL. 16.30. Grunnen er at all trekning starter på onsdag kl. 17.00. Er ikke bøkene oss i hende da, så blir ikke disse bøkene med på trekningen. Så enkelt er det. Vi skal også ha inn alle bøker, uansett solgt eller ikke solgt lodd. Dette er vi pålagt. Bøkene kan leveres på Hedmarktoppen (Tore) mellom kl. 16.00-16.30, eller så kan de leveres til Christian Lie (47660642), Christian Nordeng (97713520), eller Roger Emilsen (99281367). Ta kontakt om den minste ting, så fikser vi dette.
Roger Emilsen
01.12.2016 Premieliste for Julelotteri 2016!
Her er listen over premiene for julelotteriet 2016, listen oppdateres kontinuerlig fram mot 15. desember 2016.
Roger Emilsen
01.12.2016 Loddbøker, premier og juleavslutning 2016!
Nå skal alle lag ha fått utdelt loddbøker til årets julelotteri. Noen synes sikkert det blir litt kort tid å ha bøkene og noen har også måtte dele bøker da vi ikke har fått bestilt opp så mange vi ønsket. Vi håper allikevel det går bra og at alle klarer å "fylle" så mange som mulig av radene. Klikk videre...
Roger Emilsen
08.11.2016 Lotteribøker deles ut neste uke (14. - 18. november). PS: vi trenger gaver!!!
Vi skal gå igang med årets julelotteri i disse dager, og trenger mange flere premier. Vi håper at mange av dere medlemmer/foresatte har mulighet til å bidra med å skaffe premier fra enten arbeidsgivere, venner/bekjente og/eller bare ta kontakt med noen de tror kan bidra med noe. Ingen premier for store, ingen for små. Gaver kan leveres på Hedmarktoppen, gjerne via Tore (materialforvalter).
Roger Emilsen
07.11.2016 Julelotteriet 2016 - Loddbøker deles ut neste uke (14. - 18. nov.) PS: Vi trenger premier!!!
Vi skal gå igang med årets julelotteri i disse dager, og trenger mange flere premier. Vi håper at mange av dere medlemmer/foresatte har mulighet til å bidra med å skaffe premier fra enten arbeidsgivere, venner/bekjente og/eller bare ta kontakt med noen de tror kan bidra med noe. Ingen premier for store, ingen for små. Gaver kan leveres på Hedmarktoppen, gjerne via Tore (materialforvalter).
Roger Emilsen
20.10.2016 Handle uke på Freske Fraspark i uke 43
I uke 43 er det planlagt handle uke på Freske Fraspark. Normalt får våre medlemmer 20% på alle håndballrelaterte varer. I uke 43 vil vi 30% på alt håndballsrelatert. Her er det bare å møte opp å si at dere er fra Vang Håndball
Christian Lie
17.10.2016 Fakturering av 1. termin 2016/17 er i gang!
Vi starter nå med fakturering av høstterminen. Så i løpet av oktober skal de fleste ha fått tilsendt faktura, bortsett fra lekepartiet. Vi har også opp mot 10% ubetalte fakturaer fra vår-terminen 2015/16. Dette synes unødvendig, men det blir sendt ut purringer for 3 gang i disse dager. Vi ber om at alle med utestående gjør opp for seg. PS: medlemmer som ikke har betalt avgift er IKKE spilleberettiget.
Roger Emilsen
07.10.2016 Lekepartiet i Vang Håndball
Vil dere være med på vårt lekeparti? Vi trener torsdager kl 1630-1730 fra og med 20 oktober. Kom og bli med
Christian Lie
26.09.2016 Klubbtilbud fra Elverum Håndball Herrer!
Det er mulig å skaffe rimelige billetter for lag/grupper på Elverum-kamper også denne sesongen.
Roger Emilsen
23.08.2016 En milepæl! - endelig er vårt nye gulv på plass!
Vi er utrolig glade over å kunne meddele at Vang Håndball nå har mottatt sitt mobile gulv, og at det nå er blitt lagt på plass for sesongen 2016/17. Småting gjenstår (noe merking og vasking), men gulvet kan fint benyttes fra og med mandag 22. august. Vi ønsker alle brukere av hallen lykke til med det flotte VM-gulvet som vårt dame-landslag i håndball vant GULL på i 2015. (Konfettien syntes fortsatt når vi rullet det ut :-)
Roger Emilsen
15.08.2016 Vang Håndball Gutter 16 år - sesongen 2016/17
Fjoråret var en spennende sesong for Vang G16. Vi innledet samarbeidslag med Storhamar G16 for å kunne skape et stort og godt miljø for gutte-håndballen i Hamar. Til sammen stilte vi med 2 lag i G16 og et lag i G14 i fjorårs-sesongen. I den kommende sesongen er nå alle disse lagene samlet i samme klubb (Vang Håndball) og utgjør en stor gruppe med ivrige spillere.
Roger Emilsen
15.08.2016 Vel overstått sommer - nå nærmer det seg håndballsesongen 2016/17!
Vi håper alle våre medlemmer, trenere/lagledere og foresatte har hatt en kjempefin sommer. Noen er kanskje ikke ferdig med ferien enda heller, men nå nærmer det seg håndballsesong igjen. Vi vil få ønske alle sammen hjertelig velkomne tilbake til Vang Håndball og Hedmarktoppen til ny sesong, og det vil bli spennende ting i vente...
Roger Emilsen
24.06.2016 G16-1 4 spillere på Vang Håndball tatt ut til Talentsamling
Markus Nyhus, Sebastian Olsen Lie, Einar Mordal og Oscar Wikstrøm Nordeng er tatt ut til Talentsamling i regi av Norges Håndballforbund i Skien 8.-11. august 2016. Gratulerer til alle 4 med uttaket.
Yngve Andreassen
12.06.2016 G16-1 Regionmestere i Beach og alle 3 lagene semifinale
Alle 3 lagene kom til semifinale og Vang 3 ble regionsmestere i Beach-håndball. Flott gjennomført helg av alle sammen.
Yngve Andreassen
29.05.2016 Storhamar Cup 2016 - Vang Håndball med 2 lag i A-finale
Vi stilte med 2 lag i årets utgave av Storhamar Cup. Begge lag endte opp i A-finalen, og det synes klubben er veldig stor stas.
Roger Emilsen
03.05.2016 Gledelig nyhet - Nytt gulv til sesongstart 2016/2017!
Vang Håndball har søkt Hamar kommune om tilskudd til mobilt håndballdekke og vi har nå fått JA!
Roger Emilsen
02.05.2016 Kjempeinnsats av G16 i årets DNB Trondheim Cup - ble vinnere av B-puljen.
Vang håndballs G16 lag hadde en veldig flott turnering i Trondheim helgen 29. april - 01. mai. Det var rett og slett en skikkelig opptur for gutta, trenere og foreldre.
Roger Emilsen
23.04.2016 Cuper for Vang Håndball denne våren!
Mange lag har nå tatt sommerfri, men de litt eldre lagene har fortsatt igjen noen arrangementer. Her er en liten oversikt:
Roger Emilsen
22.04.2016 Avslutning av sesongen for laget? Vi har avtale med Peppes!
Det er flere som ønsker å holde en avslutning for laget nå som sommeren står for døren. De fleste har kanskje fått med seg at det opprettes lagskonto for hvert lag, som tilføres litt midler hver sesong. Dette beregnes med en sum pr. spiller. I tillegg kan vi informere om at Vang Håndball sponses av Peppes Pizza, og at vi har en avtale der som gjør at vi kan få god pris på pizza/brus ved arrangementer. Informer ved booking om Vang Håndball, hvilket lag og lagleders navn.
Roger Emilsen
22.04.2016 Sesongavslutning - leie av Hedmarkshallen varer ut 29. april.
Det nærmer seg slutten av sesongen og de fleste lag har kanskje allerede tatt sommerfri. Leieperioden med Hedmarktoppen går ut den 29. april, så de som evt. ønsker å fortsette trening må finne alternative treningsmetoder og/eller ta kontakt med Sportslig leder (Christian) vedr. forslag til hall-tilgang (F.eks. har vi mulighet til å leie tid i Stangehallen) . Hedmarkshallen er tilgjengelig igjen i starten av august.
Roger Emilsen
29.03.2016 Medlemsfaktura for 2. termin (våren 2016) sendes ut i starten av april.
Det blir sendt ut faktura del 2 for sesongen 2015/16 i starten av april. Trenere oppfordres til å gå gjennom spillerlistene sine, for evt. justering av sluttede eller nye medlemmer så raskt som mulig. Send evt. endringer til faktura@vanghl.no (merkes med lag, og nye spillere må minimum ha med Fornavn/etternavn, adresse, postnr/sted, født, gyldig epost (foreldre) og mobilnummer til en/flere foresatte).
Roger Emilsen
11.02.2016 Faktura og purringer - og forklaringer (del 2)
Hei, i overgangen til nytt økonomisystem vedr. medlemsfakturering har vi i disse dager en opprydning på utestående fordringer. Dessverre har vi en god del, som vi prøver å rydde opp i nå..., les mer om det her.
Roger Emilsen
10.02.2016 Påmelding til Elverum Yngres Cup - 15. februar 2015.
Roger Emilsen
05.02.2016 Issbjørnserie på Hedmarktoppen helgen 6. og 7. februar!
Mye håndball-aktivitet i Hedmarkshallen i helgen. Lørdag 6. februar er det isbjørnserie for Jenter 8 år, og på søndag 7. februar så er det Gutter 8 år sin tur. Vi ønsker lykke til med både kamper og arrangement.
Roger Emilsen
05.02.2016 Birkebeinerrennet 2016 - Klubbdugnad for alle lag i Vang Håndball!
I tradisjon tro kaller vi nå inn til birkebeinerdugnad 19. mars 2016. Vi skal som vanlig ha "grom"-vaktene med å passe på startslusene. Dette er god underholdning :-). Les mer...
Roger Emilsen
04.02.2016 Årsmøte 2015 - Vang Håndball
Avholdes på Hedmarktoppen (klubbrommet), tirsdag 01. mars 2016, kl. 19.00. Se innkalling under les mer.
Roger Emilsen
02.02.2016 Faktura for høsten - 1. termin er nå sendt ut pr. epost.
På grunn av overgang til KX Products og 1-2-3 Klubb så har det blitt forsinkelser på utsendelse av fakturaer for 1. termin.
Roger Emilsen
17.12.2015 Takk til alle som deltok på juleavslutningen - og en riktig GOD JUL!
Det var meget hyggelig med så mange på juleavslutningen vår, og det ble servert pølser, brus, gløgg og pepperkaker. Barna storkoste seg med lek inn på banen, mens foreldre og andre drakk kaffe/gløgg og hadde det hyggelig sammen. Dette virker som et godt arrangement for å bygge klubbfølelse og bli mer kjent på tvers av lagene våre. Klubben ønsker alle våre medlemmer og foresatte en RIKTIG GOD JUL og et GODT NYTTÅR!
Roger Emilsen
14.12.2015 Juleavslutning 2015 - Velkommen til alle medlemmer og foresatte
Tradisjonen tro så avholder Vang Håndball juleavslutning for alle spillere, trenere, foreldre, søsken, besteforeldre, osv. Sett av ettermiddagen/kvelden tirsdag 15.12. kl. 17.00-18.30. Vi serverer julegløgg/kaffe, pepperkaker, pølser og brus så denne dagen kan man fint droppe middagen. I tillegg legger vi ut trekning av vårt julelotteri, samt at vi trekker de siste fire premiene "live" under arrangementet. Vi prøver også å gå litt rundt juletreet, og kanskje får vi besøk også? :-) Vi håper at så mange som mulig har tid og mulighet til å være med i en ellers hektisk førjuls-tid.
Roger Emilsen
06.12.2015 Minner alle medlemmer om innlevering av loddbøker - søndag 06. desember!
Alle bøker skal leveres til lagledere, som igjen skal levere disse videre til Styret, ved Christian Lie, Christian Nordeng eller Roger Emilsen (evt. Tore, materialforvalter). Frist for lagledere er mandag den 7. desember på Hedmarktoppen.
Roger Emilsen
23.11.2015 Premieliste for julelotteriet 2015, vi oppdaterer med vinnere når trekningen er utført!
Her er oppdatert premieliste og etterhvert også vinnere.
Roger Emilsen
22.11.2015 Innlevering av loddbøker til trenere/lagledere i uke 49 (senest søndag 6. desember)
Det er lagledere/trenere som skal ta i mot loddbøker og inntekter, og det må dere finne ut av hvilke dager som passer dere. Alle spillere MÅ levere bøkene i uke 49, og lagledelsen overleverer alle samlet til Roger Emilsen, Christian Lie, eller Tore Bjørnli (materialforvalter). Seneste dato er søndag 6. desember.
Roger Emilsen
04.11.2015 Julelotteriet 2015 - utdeling av loddbøker
Som vanlig avholder Vang Håndball sitt julelotteri også i 2015. Det er en kjærkommen inntekt for klubben, samtidig som det forhåpentligvis er med å spre kjennskapen til Vang Håndball. Det er viktig for klubben at vi er kjent i nærområdet, hvor vi holder til og hva vi står for: Klubben for alle!
Roger Emilsen
15.10.2015 Lagbilletter til Elverum-kamper - reduserte priser
Vi har fått oversendt et tilbud fra Elverum Håndball om å kjøpe lagsbilletter til reduserte priser på kamper i Terningen Arena. Gjelder både Grundig-ligaen og Champions League-kampene.
Roger Emilsen
30.08.2015 Velkommen til nye websider og ny sesong i jubileumsåret!
Vang håndball feirer i 2015 hele 45 år. Det skal vi markere på forskjellige måter gjennom sesongen. Her er noen av dem.
Roger Emilsen
27.03.2015 Vel overstått sesong til alle lag!
Seriespill og sluttspill er snart over og vi kan se tilbake på en flott sesong for alle lagene i Vang Håndball.
Christian Nordeng
26.03.2015 Gutta kom til sluttspillet i A pulja
Gutter 14 klart målsetningene sine og kom seg til sluttspillet i Gausdal. 2 tap i de første kampene ble etterfulgt av en strålende seier mot Storhamar i siste kampen. Heia Vang!!
Christian Lie
31.10.2014 Ny hjemmeside!
Vang Håndball har fått ny hjemmeside!
Roger Emilsen
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift